freematics one for trucks

Inquiry and support for Freematics products
nico2002
Posts: 4
Joined: Tue Sep 05, 2017 4:16 am

freematics one for trucks

Postby nico2002 » Sat Sep 30, 2017 12:34 am

Hello

Can I to use the freematics one+ in a trucks?

stanley
Site Admin
Posts: 733
Joined: Sat Mar 01, 2014 3:15 am

Re: freematics one for trucks

Postby stanley » Sun Oct 01, 2017 10:14 pm

Most trucks use J1939 which Freematics ONE does not support.

nico2002
Posts: 4
Joined: Tue Sep 05, 2017 4:16 am

Re: freematics one for trucks

Postby nico2002 » Mon Oct 02, 2017 3:23 am

thanks

AntonioWilliams
Posts: 3
Joined: Mon Nov 13, 2017 7:57 pm

Re: freematics one for trucks

Postby AntonioWilliams » Mon Nov 13, 2017 8:07 pm

Of route you could use widespread Arduino IDE or Platform IO to do the process.


Return to “Freematics Products”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 7 guests