freematics one for trucks

Inquiry and support for Freematics products
Post Reply
nico2002
Posts: 4
Joined: Tue Sep 05, 2017 4:16 am

freematics one for trucks

Post by nico2002 »

Hello

Can I to use the freematics one+ in a trucks?

stanley
Site Admin
Posts: 774
Joined: Sat Mar 01, 2014 3:15 am

Re: freematics one for trucks

Post by stanley »

Most trucks use J1939 which Freematics ONE does not support.

nico2002
Posts: 4
Joined: Tue Sep 05, 2017 4:16 am

Re: freematics one for trucks

Post by nico2002 »

thanks

AntonioWilliams
Posts: 3
Joined: Mon Nov 13, 2017 7:57 pm

Re: freematics one for trucks

Post by AntonioWilliams »

Of route you could use widespread Arduino IDE or Platform IO to do the process.

Post Reply