Page 1 of 1

Telelogger

Posted: Sat Nov 24, 2018 4:45 am
by ramsaymike
Trying to get telelogger operating and not really sure how to do it... The server seems to be running on my linux machine but I can' access it. Here is what it says on the terminal:

Freematics Hub Personal Edition (built on Oct 20 2017)
(C)2016-17 Freematics.com / Mediatronic Pty Ltd / Developed by Stanley Huang

Server Host: 127.0.1.1:8080
UDP Port: 8081
Max Channels: 4

Web UI:
http://127.0.1.1:8080

Data Feed Simulator:
http://127.0.1.1:8080/simulator.html

1 channels loaded
Error starting HTTP server on port 8080
Press ENTER to exit

And on the One +:

--- Miniterm on /dev/ttyUSB0 115200,8,N,1 ---
--- Quit: Ctrl+C | Menu: Ctrl+T | Help: Ctrl+T followed by Ctrl+H ---
ESP32 240MHz 4MB Flash
DEVICE ID:ESP32D04006C40A24
Nearby WiFi APs:
1: TP-LINK_27B6 (-81dB)
2: QAHOME-2.4 (-82dB)
3: NETGEAR73 (-90dB)
4: NETGEAR02 (-91dB)
5: Amped_REC33A_2.4 (-93dB)
GPS..
OK
WiFi...OK
IP...192.168.0.193
LOGIN(127.0.1.1:8081)...Server timeout
LOGIN(127.0.1.1:8081)...Server timeout
LOGIN(127.0.1.1:8081)...Server timeout
LOGIN(127.0.1.1:8081)...Server timeout
LOGIN(127.0.1.1:8081)...Server timeout
Logout...
GPS OFF

I have tried the IP of the server machine in place of the 127.. but get the same response. (I do get a response when trying hub.freematics.com)

What am missing? Any help greatly appreciated.

Re: Telelogger

Posted: Sat Nov 24, 2018 6:19 am
by ramsaymike
I missed the :
Error starting HTTP server on port 8080
Press ENTER to exit

It still does not work with no error.

And here is a bit of what I get in terminal:

1 channels loaded
41 bytes from 192.168.0.193 | Invalid VIN
41 bytes from 192.168.0.193 | Invalid VIN
41 bytes from 192.168.0.193 | Channel not found (ID:0)
41 bytes from 192.168.0.193 | Channel not found (ID:0)
41 bytes from 192.168.0.193 | Channel not found (ID:0)

Re: Telelogger

Posted: Fri Jan 04, 2019 12:06 am
by stanley
Source code updated. Multiple bugs fixed. Make sure to use latest revision of telelogger as well.